Oppskrifter er til for å prøvast, og da Morten bakar i Lom
la ut oppskrifta på dei
knakande gode kanelsnurrane sine i GD,
var det berre til å handle inn mjøl, smør, gjær og kanel...
Her skulle bakast!
la ut oppskrifta på dei
knakande gode kanelsnurrane sine i GD,
var det berre til å handle inn mjøl, smør, gjær og kanel...
Her skulle bakast!
Omtrent to timer ut i prosessen
( ja, vi fylgjer oppskrifta nøye) ,
er kanelsnurremna klare for steikeomnen.
( ja, vi fylgjer oppskrifta nøye) ,
er kanelsnurremna klare for steikeomnen.
Og etter nokre minuttar i ovnen var det klart:
vi hadde lukkast!
Nå er det berre å koke kaffe og vente på fræmond.
Kjem du?
vi hadde lukkast!
Nå er det berre å koke kaffe og vente på fræmond.
Kjem du?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar